Het lichaam gezond houden

health

Het lichaam gezond houden

Wat zijn Stay Healthy Streets precies? Stay Healthy Streets zijn straten die zijn ingericht als actieve plekken waar mensen kunnen sporten, rollen, lopen, fietsen en spelen. Het hoofddoel is extra ruimte te creëren voor actieve mensen in plaats van autos, omdat dit een levensvatbare manier is om de gemeenschap en de persoonlijke gezondheid te verbeteren. Wat kan men doen op een straat die gezond blijft? Dat hangt af van de route die je wilt nemen, maar er zijn veel routes waaruit je kunt kiezen, waaronder:

blijf gezond

Er is ook een "blijf hier"-campagne in zes steden in de Verenigde Staten die deel uitmaakt van de Sweat Health-campagne van de stad. Dit houdt in dat mensen op aangewezen "stay here"-straten een foto kunnen laten maken, zich kunnen aanmelden om aan het eind van de dag een gratis veeg te krijgen en tegen een kleine vergoeding hun beweegkaartje kunnen laten ponsen. Dit is slechts één manier waarop mensen aan lichaamsbeweging doen om gezond te blijven. Een andere manier is dat mensen betalen om naar de sportschool te gaan, met de fiets of te voet naar hun werk te gaan of gewoon naar hun bestemming te lopen. Of het nu gaat om een korte trip of een tocht van een uur, het doel is hetzelfde; het Sweat Healthy-initiatief bevordert een gezondere levensstijl.

Lichamelijke beweging is een van de belangrijkste oorzaken van vermijdbare sterfte in de Verenigde Staten geworden. We weten allemaal hoe belangrijk het is om lichamelijk actief te blijven, maar het is verbazingwekkend hoe weinig mensen daadwerkelijk de tijd nemen om aan een of andere vorm van lichaamsbeweging te doen. Het lijkt wel of mensen het drukker willen hebben, maar niet aan lichaamsbeweging willen doen. Als iedereen een beetje tijd zou kunnen vrijmaken om elke dag naar het werk te lopen of te fietsen, zouden we niet alleen in staat zijn om onze gezondheidsdoelen te bereiken, maar zouden we ook een afname zien van hartaandoeningen, diabetes, obesitas en andere chronische ziekten.

Contact