Wat is een Nutricoloog?

health

Wat is een Nutricoloog?

nutrucian

In 1996 lanceerde Nutrucian het Nutrucian Systeem voor zijn verschillende professionele en persoonlijke medewerkers. Het doel ervan is permanente beroepsopleiding aan te bieden aan de huidige gezondheidswerkers. Het Nutrucian System bestaat uit acht delen die een scala van onderwerpen bestrijken, waaronder voeding, lichaamsbeweging, voedingseducatie, gezondheid, gewichtsbeheersing en gedragsverandering. Deze programmas zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Het nutrucian system bestaat uit twee handboeken: Het Sedu-boek en de Voedingswijzer. Het Nutrucian Handboek is het belangrijkste handboek van het nutrucian systeem en is gericht op werkende professionals die meer willen begrijpen over de nutrucian industrie en de noten en granen die daarin worden gebruikt. Het Nutrucian Handbook biedt gedetailleerde informatie over de nutrucian industrie, inclusief de nutraceutische industrieën en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het behandelt ook onderwerpen als gezonde voeding en voedingsleer. Een speciaal hoofdstuk over "Das Energiesten" (Frans voor dieet) is opgenomen in deze publicatie, waarin wordt gesproken over hoe bedrijven in de gezondheidszorg een gezonder bedrijfsmodel kunnen ontwikkelen door gebruik te maken van innovatieve marketingstrategieën.

Het Nutrucian Handbook is ideaal voor degenen die werkzaam zijn in de dieet- en voedingsdiensten. Voor professionals en andere geïnteresseerden zijn de NutriSystem eBooks en Nutrimen das Energie een goede bron voor meer informatie over hoe je een nutraceutische consultant kunt worden en hoe je geregistreerd kunt worden bij de nutraceutische brancheorganisaties. De sie eBooks zijn ook beschikbaar op het internet. De website van het nutraceutische bedrijf heeft interactieve tools om gebruikers te helpen meer te leren over hun producten en diensten.

Contact